Familie Bosch

Jordi en Ria Bosch stonden aan de wieg van ‘Brazos Abiertos’ (Spaans voor ‘open armen’) dat inmiddels is uitgegroeid tot een prachtige onderneming waar jaarlijks veel gezinnen geholpen worden. Het gezin Bosch bestaat uit Jordi, Ria en hun drie kinderen Timo, Joah en Hanna.

Jordi Bosch is opgeleid als integraal manager en sociaal werker en heeft zeven jaar ervaring in het bedrijfsleven en negen jaar in de jeugdzorg.
Ria Bosch-Aanen is gediplomeerd psychiatrisch verpleegkundige en heeft 15 jaar ervaring bij diverse instanties in Nederland op het gebied van verslavingszorg en reguliere zorg.

Mocht u het leuk vinden om contact op te nemen met de familie Bosch dan zullen zij dat zeker op prijs stellen. Ook het bezoeken van het project is ten allen tijden mogelijk. Mocht u dus een reis willen maken naar Peru en het project willen bezoeken of zelfs voor korte of langere tijd mee willen werken dan kunt u daar contact over opnemen met Ria. Let overigens wel op het tijdsverschil! Het is in Peru ca  uur vroeger dan in Nederland en voor u het weet belt u hen dus midden in de nacht wakker……

Het adres van Ria en Jordi in Peru is:

Zet altijd de voornaam voor de achternaam, geen family of iets dergelijks, anders kan het zijn dat de post niet aankomt!

Jordi, Ria, Timo, Joah, Hanna Bosch
Jr. Miami, pasaje 2, Mz A, Lote 10
Urb. La Molina Real
Distr. La Molina
Lima
Perú

Telefoon, beide nummers werken ook via What’s app

0051-940145367 (Jordi)

0051-994840720 (Ria)

E-mail
jordi.ria@gmail.com

www.brazosabiertos.net