Steun ons

Vele druppels maken een gloeiende plaat koel

Wij stellen het zeer op prijs dat u Stichting Shailoh online bezoekt. Wij dagen u uit om ook te kijken naar de website van Brazos Abiertos (https://brazosabiertos.net/nl/) die ook een Nederlands deel heeft. Hier vindt u de actuele informatie van alle activiteiten die momenteel plaats vinden in Brazos Abiertos.

Wij vragen u om familie Bosch en het werk in Brazos Abiertos mee te nemen in uw gebed. Wij geloven dat God een enorme liefde heeft voor families. Wij willen de kinderen terugbrengen in het oorspronkelijke gezin zoals God dit in de bijbel heeft voorgeschreven. Uw gebed helpt! Dat is onze overtuiging.

U zult begrijpen dat het steunen van familie Bosch (zij leven van giften), de school en alle nevenactiviteiten ook geld kost. Mocht u hen financieel willen steunen dan is dat geweldig. U kunt dit doen op verschillende manieren: door het doen van een donatie (eenmalig of maandelijks voor een langere periode) of door een kindje binnen de school te sponsoren. U kunt hier meer over lezen op (https://brazosabiertos.net/nl/apoyo/). Mocht u een kind willen sponsoren, dan verzoeken wij u om contact hierover met ons op te nemen.

Mocht u zelf een fantastisch idee hebben om ons op een bredere manier te steunen dan staan wij daar altijd voor open. Wij zullen dan indien gewenst een presentatie komen geven of digitaal leveren en u voorzien van ondersteunend materiaal. U kunt ons bijvoorbeeld uit nodigen binnen uw kerkelijke gemeente, jeugdgroep, school of als u overweegt om een sponsorloop, collecte of verkoop te gaan organiseren; doorgaans is er een leuke voorraad met producten uit Lima die grotendeels gemaakt worden door de vrouwen binnen ons project.

Naam:       Stichting Shailoh
Rekening: NL25ABNA0553527991

Nr.: 816349794

Kosten zo laag mogelijk

Omdat wij de kosten zo laag mogelijk willen houden, vragen wij u zelf een maandelijkse of eenmalige bijdrage over te maken.

Bestuursreglement

Binnen het bestuur van stichting Shailoh zijn een aantal belangrijke afspraken vastgelegd in een bestuursreglement. Dit bestuursreglement kunt u openen door op de volgende link te klikken: Bestuursreglement

Contact opnemen

Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar  info@shailoh.org
of bellen met Rianne van der Ham +31 (0) 6 39231164